zo 6 okt ’19 15:00 - 16:15
komedie

EEN MAN EEN MAN

Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke
6 okt ’19
15:00 - 16:15
  • zo 6 okt ’19
    15:00 - 16:15
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

EEN MAN EEN MAN is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

EEN MAN EEN MAN is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

Een vileine komedie van Kees Prins en Roel Bloemen.

Onderdeel van:
Be my guest

**** De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goed gelukte voorstelling.'

Theaterkrant

Credits

tekst Kees Prins en Roel Bloemen met Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke
eindregie Gijs Scholten van Aschat

Be my guest
Bij deze voorstelling organiseren wij ‘Be my guest’, een vrijblijvende ontmoeting voor de nieuwsgierige bezoeker. Na afloop kunt u aansluiten bij de speciale ontmoetingsplek in het Theatercafé. Onze gastvrouw ontvangt u hier en er is ruimte voor een drankje en een praatje.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie