Ghost Stories

Blijf tegen jezelf zeggen: het is maar theater...
7 nov ’19
20:00
  • do 7 nov ’19
    20:00 - 21:20
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Als je denkt dat je alles hebt gezien, komt de West End hit ‘Ghost Stories’ naar Nederland. Een 80-minuten durende achtbaan van spanning en huiveringwekkende momenten.

Dr. Kuiper, een professor in parapsychologie, geeft een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen íets met elkaar te maken?

 

Waarschuwing: ‘Ghost Stories’ bevat momenten van extreme spanning. De voorstelling is niet geschikt voor personen onder de 16 jaar. Wij raden iedereen met een nerveuze instelling aan om serieus te overdenken de voorstelling te bezoeken.

Durf jij het aan?

Onderdeel van:
Studenten Last Minutes

Credits

spel o.a. André Dongelmans, Laus Steenbeeke script Andy Nyman en Jeremy Dyson vertaling Allard Blom regie Joep Onderdelinden

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie