zo 1 mrt ’20 15:00

SISI BOY

Steef de Jong | Groots en Meeslepend
1 mrt ’20
15:00

SISI BOY is op festivals al een enorme hit. Theaterkrant schreef: ‘De ingrediënten zijn ‘classic Steef’ – karton, operette en een uiterst aimabele podiumprésence – maar het resultaat is een verrassende voorstelling waarin De Jong een ode brengt aan het anders-zijn’.

In zijn vorige eenmansoperettes Ludwig, Straussvogel en Groots En Meeslepend Wil Ik Leven speelde ze een bescheiden rol. Het werd tijd voor een hoofdrol. In SISI BOY deelt Steef de Jong daarom het podium met zijn grote inspiratiebron keizerin Elisabeth (1837-1898), beter bekend als Sisi. Ondanks hun grote verschillen blijken ze meer gemeen te hebben dan je in eerste instantie zou denken.

Op Theaterfestival De Parade was SISI BOY een enorme hit. Trouw en de Volkskrant gaven vier sterren. Zo ook Theaterkrant: ‘De ingrediënten zijn ‘classic Steef’ – karton, operette en een uiterst aimabele podiumprésence – maar het resultaat is een verrassende voorstelling waarin De Jong een ode brengt aan het anders-zijn’. Nu gaat Steef de theaters in met een avondvullend programma.

De voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

In SISI BOY deelt Steef de Jong het podium met zijn grote inspiratiebron keizerin Elisabeth

Credits

spel Steef de Jong regie Ina Veen techniek René Rood vormgeving Steef de Jong, Nina Vreeken foto Tim Stet

Met dank aan onze filantropen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie