za 7 mrt ’20 20:00 - 22:15
De vetste komedie van het jaar

HERRIE IN DE KEUKEN

Jon van Eerd
7 mrt ’20
20:00 - 22:15
  • za 7 mrt ’20
    20:00 - 22:15
    Pauze 20:50
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Harrie Vermeulen is terug en dit keer wel op een heel bijzondere manier! In de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie HERRIE IN DE KEUKEN, geschreven door Jon van Eerd, vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater. Krankzinnig en dubbelzinnig spelen 6 acteurs meer dan 20 rollen!

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid.

Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking!

Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken. Een avond de boel de boel laten. Zoals Jon van Eerd het noemt: een mini-vakantie! Dit seizoen in HERRIE IN DE KEUKEN!

Naast Jon van Eerd zijn Arie Cupé, Joey Schalker, Anne Lamsvelt en Liss Walravens te zien in wat de leukste en vetste komedie van het seizoen gaat worden: HERRIE IN DE KEUKEN!

De vetste komedie van het jaar

Onderdeel van:
Rode Loper Arrangement

Credits

oorspronkelijk script Jon van Eerd liedteksten Jon van Eerd muziek Mark Kuypers
regie Caroline Frerichs decor en lichtontwerp Marjolein Ettema, Uri Rapaport
met o.a. Jon van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Joey Schalker en Liss Walravens

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie