wo 11 mrt ’20 20:00

Alles in de hens

Marcel Hensema
11 mrt ’20
20:00

Een bijzondere belevenis: geen toneel, geen kleinkunst maar het kleine, volkomen eigen universumpje van Marcel Hensema. Het is de wereld in het klein. Maar het is wel de wereld.

Marcel Hensema (Hollands Hoop, Penoza) speelt Alles in de hens. Een autobiografische voorstelling over een bijna-vijftiger die gaat wandelen om weer in contact te komen met zichzelf en de wereld om hem heen. Een warme voorstelling vol mooie verhalen, herkenbare typetjes, humor en muziek van Edison-winnaar en bandoneonspeler Carel Kraayenhof.

Alles in de hens is een zeer persoonlijke voorstelling, over de midlife van Hensema zelf. Een conference, niet pretentieus, geen drama, maar voor een breed publiek. Een avond met een lach en een traan. Marcel zoekt in de voorstelling naar de zin van het leven, dat doet hij met veel humor en ontroering.

Onderdeel van:
Rode Loper Arrangement

Trouw ****

‘knusse sfeer’

‘even luchtige als sympathieke ­theaterconference’

‘universeel tintje’

‘heel dicht bij zichzelf’

 

Volkskrant ***

‘Marcel Hensema is sympathiek’

‘Hensema maakt zijn publiek op bijna lieflijke wijze deelgenoot van zijn tocht.’

‘theatraal fraai verbeeld’

 

Dagblad van het Noorden ****

‘prachtig gespeelde voorstelling’

‘technisch verrassend gerealiseerde voorstelling’

 

Theaterkrant

‘hilarische momenten’

‘heel mooi slotlied’

‘Bij Hensema wordt een schouwburg […] een huiskamer’

Ik zet de spotlight op hele normale, dagelijkse dingen waar ik mee worstel of over nadenk. Die dingen of situaties til ik net even op uit de realiteit, waardoor het vaak grappig wordt.

Credits

regie Ola Mafaalani spel en concept Marcel Hensema tekst Rik van den Bos Composities Carel Kraayenhof techniek Hendrik Walther

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie