vr 17 apr ’20 20:00 - 21:35
De knuffelbejaarde is terug!

Hendrik Groen - zolang er leven is

Een cast met jonge acteurs o.a. Beau Schneider
17 apr ’20
20:00 - 21:35

Hendrik Groen is de knuffelbejaarde van Nederland. Hier is het langverwachte Zolang er leven is: nieuwe belevenissen van Hendrik en zijn vrienden in het verzorgingshuis, oude bekenden maar ook nieuwe bewoners.

Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.


Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater!

Hendrik Groen over de voorstelling Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken:
“Heerlijke avond uit. Goed gedaan jongelui."

Theaterkrant:

“Hendrik Groen – Zolang er leven is… een prachtige ode aan het leven”

 “De manier waarop de jonge acteurs gestalte geven aan hun bejaarde personages is briljant (…) Een gouden vondst.”

 “Hendrik Groen – Zolang er leven is, een bijzonder geslaagde voorstelling, die je, zeker als liefhebber van de boeken, moet zien.”

Credits

producent Bos Theaterproducties regie Gijs de Lange met Beau Schneider, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger, Cynthia Abma, Mike Weerts / Anne-Marie Jung bewerking Léon van der Sanden 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie