za 18 apr ’20 20:00

Rijsen & Rooxman, DeDikkeMuiz & Sjors

Mugmetdegoudentand
18 apr ’20
20:00

Adelheid Roosen, Lineke Rijxman, Titus Muizelaar en George Groot, vier spelers met verweven levens en liefdes, onderzoeken in een speels ritueel de staat van de liefde en of het oog inderdaad de spiegel van de ziel is als je er genadeloos in kijkt.

Hij, de Dikke, verliefde zich ooit in haar, de Kleinste van de twee vrouwen. Daarna verliefde de Grootste van de twee vrouwen zich in de Dikke. En zo ontmoetten de Kleinste en de Grootste vrouw elkaar. En zij, de Grootste van de twee vrouwen, ontmoette ooit ook de Oudste van de twee mannen, en houdt vanaf dat moment immer van hem. Op een dag ontdekten zij gevieren de schoonheid van de vraag. Of is het pijnlijk deze te stellen? Of te beantwoorden?

Dus daar zitten ze. Te luisteren. Stil aanwezig bij elkaar.
En daar beginnen we.

Onderdeel van:
Rode Loper Arrangement

Credits

tekst + spel Lineke Rijxman, Adelheid Roosen, Titus Muizelaar en George Groot regie Luk Perceval regie-assistentie + dramaturgie Lauren Rissik licht Jantje Geldof decor Jantje Geldof + Adelheid Roosen co-productie Adelheid+Zina & mugmetdegoudentand

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie