za 7 dec ’19 20:00 - 22:20

Sefa Doğanay

Stand up Comedy - Volledig Turks gesproken!
7 dec ’19
20:00 - 22:20
  • za 7 dec ’19
    20:00 - 22:20
    Pauze 21:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Let op: Volledig Turks gesproken!

Wegens zijn successen, komt Sefa Doğanay voor zijn vijfde tournee naar Nederland, met de show 'Biz Bize'.

Sefa Doğanay is een grote winnaar van de Turkse talentenjacht 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' van 2011. Deze enorm populaire tv-show kunnen we zien als de Turkse evenknie van 'Holland’s Got Talent'.

Sefa verraste vriend en vijand met zijn imitaties van Turkse beroemdheden als zangeres Yıldız Tilbe, zanger Nihat Doğan en showbizz-diva, Bülent Ersoy.
Met deze overwinning was hij op slag beroemd. Sefa heeft zijn stijl van optreden veranderd; hij doet voornamelijk stand-up en veel minder imitaties.

Momenteel speelt Sefa in series en zijn eerste film is in de maak. Stichting Altays, vooral bekend van het organiseren van NK Turks Volksdansen, organiseert nu voor de vijfde keer de Nederlandse tournee van dit Turkse fenomeen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie