Het Gelders Orkest

Maestro Jules presenteert…het orkest! Met o.a de ultieme liefdesmelodie
27 okt ’19
15:00
  • zo 27 okt ’19
    15:00
    De Vereeniging Concertzaal / vrije plaatskeuze
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

In verband met de herbestrating van een gedeelte van het parkeerterrein bij De Vereeniging is de inrit (vanaf de Oranjesingel) naar het parkeerterrein afgesloten. Je kunt het parkeerterrein bereiken via de achterzijde (inrit Sloetsweg). Klik hier voor een situatieschets. Je kunt ook parkeren in de Keizer Karel parkeergarage.

Waar ‘stand-up dirigent’ Jules van Hessen gewoonlijk een meesterwerk binnenstebuiten keert, gaat hij bij dit interactieve concert met het symfonieorkest aan de slag. En met jou! Tijdens dit concert mag jij namelijk bepalen wat er gespeeld wordt én maak je misschien wel je dirigeerdebuut! Hits van de grote meesters, ronkende filmscores, en zelfs de all-time favourites komen voorbij, evenals de ultieme liefdesmelodie. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met het paradepaardje van de klassieke muziek: het symfonieorkest. En schroom niet, want voorkennis is niet nodig.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie