Fotografie: Krijn van Noordwijk
di 15 okt ’19 - do 17 okt ’19

Najib Amhali

Waar was ik?
15 okt ’19
-
17 okt ’19
 • di 15 okt ’19
  20:00 - 22:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • wo 16 okt ’19
  20:00 - 22:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • do 17 okt ’19
  20:00 - 22:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Let op: voor deze voorstelling verkopen wij in samenwerking met Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dat betekent dat u na uw aankoop niet direct uw tickets ontvangt.
De scanbare toegangscode verschijnt pas twee uur voor aanvang op uw mobiele telefoon. Meer informatie leest u op
stadsschouwburgendevereeniging.nl/apptickets

Max. 4 kaarten per persoon. LET OP: e-mails die u ontvangt zijn NIET uw toegangsbewijs. Ook Wallet tickets zijn NIET geldig.

Heeft u, of iemand binnen uw gezelschap, geen smartphone? Vanaf 60 minuten voor aanvang kan de kaartkoper de kaarten op vertoon van zijn/haar legitimatiebewijs afhalen bij de kassa.

Fotografie: Krijn van Noordwijk

Een nieuwe theatershow van Najib Amhali 'Waar was ik?' geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen. 'Waar was ik?' dacht de clown die de mensen vermaakte maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf. 'Waar was ik?' dacht de dementerende taxichauffeur. 'Waar was ik?' dacht het meisje toen ze de uitslag van haar zwangerschapstest zag.

'Waar was ik?' twintig jaar geleden, dacht Najib, en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden? Een nieuwe theater show dus van Najib Amhali, met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langs komen, en waarbij u zich na afloop wellicht afvraagt: 'Waar was ik?'

Credits

tekst en spel Najib Amhali regie Titus Tiel Groenestege

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie