vr 3 apr ’20 - za 4 apr ’20
De ponies komen terug!

Showponies 2

De Alex Klaasen Revue
3 apr ’20
-
4 apr ’20

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario.

Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2: opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2: staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van ‘Alzheimer de musical’, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een depressieve nar, een acht stemmige jodel-symfonie en nog veel meer…

De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen. U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden. En ook voor Johan Derksen.

Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

Credits

met Alex Klaasen, Freek Bartels, Jip Smit, Daniel Cornelissen e.a. regie Gijs de Lange co-regie Esther Habbema teksten Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen choreografie/staging Daan Wijnands muziek Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie