za 19 okt ’19 20:00 - 22:40

ABBA GOLD - The Concert Show

Having the time of your life
19 okt ’19
20:00 - 22:40
  • za 19 okt ’19
    20:00 - 22:40
    Pauze 21:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

ABBA Gold - the Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny and Bjorn samen. Aangevuld met een authentieke ‘unplugged’ uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek veel voller en kleurrijker klinkt dan voorheen.

Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk op de platenmaatschappij van de groep, dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters. De opname van ABBA GOLD - the Concert Show werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op een prachtige DVD. 

De voorstelling heeft een kleurrijke video- en lichtshow. De regie van het ensemble is in handen van speciale regisseurs. De musici leven dag en nacht met deze muziek. Niet voor niets maakt deze indrukwekkende revival furore in meer dan twintig landen.... Vele landen van Europa, Rusland, Japan, het Midden Oosten. Overal wordt de groep terug gevraagd. 


De reacties van de fans zijn zonder uitzondering overal fantastisch: Bijna altijd staat iedereen op vanaf de eerste song tot aan het einde. Je kunt gewoon niet stilzitten. Swingen is een must. Het ensemble vraagt de bezoekers om samen met hen te dansen. Regelmatig komt het ook voor dat de groep het publiek vraagt liedjes mee te zingen en dan gaat het dak er werkelijk af.  Deze show is een groot feest voor jong en oud, voor dames en heren.

Geniet van alle grote ABBA hits: Waterloo, Fernando, Voulez vous, Super Trouper en nog veel meer. Bekende en iets minder bekende ABBA songs komen voorbij . Knowing Me, Knowing You, Our Last Summer, Hasta Manana, Chiquitita, SOS, Dancing Queen, When I kissed the Teacher. Ook de aller nieuwste ABBA songs uit de laatste film komen aan bod! 

Credits

 

Georganiseerd door Wigt International

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie