Tangarine

Uiteen
13 okt ’19
20:15
  • zo 13 okt ’19
    20:15 - 22:05
    De Vereeniging Kleine Zaal
    Pauze 21:00
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Het leven heeft ze uit elkaar gedreven: de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangarine. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen.

In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl het huwelijk van de ander op hetzelfde moment stukliep. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen.

 

Dit klinkt door in hun nieuwste theatertour Uiteen en op hun album Because of You. Net als voor hun vorige plaat gingen ze voor opnames naar de stad Tucson in de Amerikaanse staat Arizona, maar hun muziek is grilliger en meeslepender geworden. Dit is de soundtrack van hun ontregelde broederschap.

 

Dit concert is exclusief (pauze)consumptie.

Gitaar, zang Arnout Brinks | Gitaar, zang Sander Brinks|

Meppeler Courant****: 'Zelden zo’n expressief en tegelijkertijd ingetogen optreden in het theater gezien.'

Dagblad van het Noorden*****: ‘Tangarine in het theater is absolute top.’
De Stentor****: ‘Een gaaf en groot repertoire met melodisch sterke folksongs.’

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie