Dutch Eagles

Gold
24 okt ’19
20:00
  • do 24 okt ’19
    20:00 - 22:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 20:50
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Grote hits, minder bekende pareltjes en bijzondere verrassingen, met weergaloze precisie, exact klinkend zoals u gewend bent en springlevend gebracht.

 

Vaste bezoekers weten inmiddels dat de Dutch Eagles bewezen muzikale goudzoekers zijn. De vondsten die ze tijdens hun goldrush deden willen ze op deze avond met u delen. Ze combineren de hits van de Eagles met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek.

 

Met hun onovertroffen weergave van deze songs zijn deze zes heren hun gewicht in goud ruimschoots waard gebleken. Doe simpelweg uw ogen dicht en smelt weg in de meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s. Zet uw tanden erin en verzeker u ervan dat het goud is dat deze mannen in handen hebben! Dutch Eagles. Gold

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie