vr 1 nov ’19 20:00 - 22:15

Danny Vera

Pressure Makes Diamonds
1 nov ’19
20:00 - 22:15
  • vr 1 nov ’19
    20:00 - 22:15
    Pauze 20:50
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Danny Vera pakt muzikaal groter uit dan ooit mét zijn band, een blazerssectie en een strijkensemble. De getatoeëerde outsider zoals u hem nog niet eerder zag en hoorde.

Wegens groot succes terug in het theater. De voorstelling waarin Danny Vera muzikaal groter uitpakt dan ooit! Waar hij tijdens eerdere tours met band of zelfs helemaal alleen te zien was, voegt Danny er deze keer een blazerssectie én strijkensemble aan toe. De muziek van zijn nieuwe album Pressure Makes Diamonds zal groots worden gebracht.


De Middelburgse singer-songwriter, bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij creëerde New Black And White als een nieuw genre van originele muziek.

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren.
In Pressure Makes Diamonds zie je Danny Vera zoals je hem nog niet eerder zag!

Het album Pressure Makes Diamonds is gemixt door zesvoudig Grammy Award winnaar Vance Powell die werkte met o.a. Kings Of Leon, Buddy Guy, Arctic Monkeys en Chris Stapleton.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie