Een swingende en uitbundige Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis

South African Road Trip

Good Hope
30 nov ’19
20:00

Gelukkig komt ook deze winter South African Road Trip de Nederlandse theaters verwarmen. Met vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans en muziek. Gebracht door de talentvolle mannen van het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, meerdere Xhosa zangeressen én Zuid-Afrikaanse muzikanten. Oogstrelende kostuums en een prachtig videodecor, met mini docu’s over het dagelijkse leven van de koorleden, maken het plaatje compleet.

© Stefan Hurter

Bijzonder zijn de indringende, persoonlijke verhalen van de koorleden. Zij vertellen openhartig over hun leven in de township, een leven dat zo anders is maar toch ook zoveel overeenkomsten vertoont met dat van ons.

 

Geboorte, liefde, dood: we maken het allemaal mee. Plezier, verdriet, hoop: het zijn universele gevoelens. Maar waar hoop je op als het perspectief op echte vooruitgang in je township klein is? Ubuntu, ‘ik ben omdat wij zijn’, is het credo dat de cast uitdraagt, een Afrikaanse Xhosa-levenswijze die ervan uitgaat dat alle mensen met elkaar verbonden zijn.

 

Het publiek kan zich anderhalf uur lang onderdompelen in een pure en oprechte Zuid-Afrikaanse belevenis. Hartverwarmend!

Een swingende en uitbundige Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis. Puur en oprecht.

Onderdeel van:
Studenten Last Minutes

Credits

producent Bos Theaterproducties met Veertien Zuid-Afrikaanse muzikanten, zangers en zangeressen waaronder het Khayelitsha United Mambazo Choir regie Albert Klein Kranenburg Muzikaal supervisor Jeroen Sleyfer videobeelden Stefan Hurter videobewerking Catharina Scholten kostuumontwerp Dorien de Jonge

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie