ma 2 dec ’19 20:15 - 22:35

Metropole Orkest, Maarten Heijmans, Jenny Arean e.a.

Ramses leeft!
2 dec ’19
20:15 - 22:35
  • ma 2 dec ’19
    20:15 - 22:35
    Pauze 21:15
    De Vereeniging Concertzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Tien jaar geleden stierf Nederlands grootste chansonnier Ramses Shaffy. Zoals hij zelf zong: We zullen doorgaan! Het wereldberoemde Metropole Orkest laat horen hoe levend zijn werk nog altijd is.

De bekroonde zanger/acteur Maarten Heijmans, vooral bekend van zijn rol als Ramses in de gelijknamige televisieserie, zingt samen met andere vocalisten van nu de mooiste Shaffy-nummers. Zoals Lucas Hamming, singer-songwriter en ster in de musical All Stars. En Janne Schra, die met OK onlangs een ‘weldadig relaxte plaat’ (OOR) uitbracht. U hoort bovendien twee legendarische Nederlandse sterren: zangeres Jenny Arean en fluitist Thijs van Leer, die ooit als musicus begon bij Ramses Shaffy.

De Shaffy Cantate, Sammy, Pastorale en natuurlijk Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder: een louterend concert. U hoort en ziet hoe Ramses als icoon van een generatie een unieke inspiratiebron werd voor velen.


Deze avond is een samenwerking van Het Koninklijk Concertgebouw, Metropole Orkest en het Ramses Shaffy Fonds Voor Jonge Kunstenaars. Deze door Ramses zelf opgerichte stichting steunt jonge professionals in de kleinkunst en het muziek- en theatervak.

Credits

Met Metropole Orkest zang Maarten Heijmans
zang Janne Schra zang/gitaar Lucas Hamming zang Jenny Arean zang
Jeangu Macrooy fluit Thijs van Leer viool Diamanda Dramm

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie