vr 10 jan ’20 20:15 - 21:45

Metallica in Symphony

Scream Inc & Orion Orchestra
10 jan ’20
20:15 - 21:45
  • vr 10 jan ’20
    20:15 - 21:45
    De Vereeniging Concertzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Rockband Scream Inc is zó goed dat ze zelfs de goedkeuring van Metallica frontman James Hetfield kregen. En Metallica-fans over de hele wereld roemen de sound van deze tributeband. In hun thuisland Oekraïne zijn de concerten dan ook al sinds de oprichting in 2008 in een mum van tijd uitverkocht.

Tijdens deze nieuwe Europese tour staat Scream Inc. niet alleen op het podium: in navolging van het legendarische negende album ‘S&M’ van de heavymetalband Metallica, beklimmen ze de Nederlandse concertpodia samen met een volledig symfonisch orkest. Het is twintig jaar geleden dat het album ‘S&M’ door Metallica live werd opgenomen samen met het San Francisco Symphony Orchestra. Het succes was overweldigend. Als officiële Metallica coverband is Scream Inc. de enige band ter wereld die de setlist van ‘S&M’ met een orkest speelt.


Zodra de vloer onder je voeten begint te rommelen weet je dat er iets bijzonder te gebeuren staat: de virtuoze muziek van Metallica en de chemie tussen band en orkest zijn onvergetelijk voor iedere liefhebber van rockmuziek.

www.metallicainsymphony.nl

Deze voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Credits

 

Georganiseerd door Trib Events

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie