wo 5 feb ’20 20:00 - 22:00

Nits

KNOT (tournee 2019-2020)
5 feb ’20
20:00 - 22:00
  • wo 5 feb ’20
    20:00 - 22:00
    Pauze 20:50
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Al 45 jaar de meest ongrijpbare band van Nederland. Met een ontzagwekkend oeuvre en nog steeds een kinderlijke nieuwsgierigheid. Immer onderweg tussen Athene en Helsinki met concerten vol dynamiek, humor, virtuositeit en een diepe Europese melancholie, alles met een stijlvolle veelzijdigheid.

Een krachtige uitbreiding daarvan ontstond door de samenwerking met Scapino ballet in “TING”, waarvan ook alle voorstellingen in de reprise in 2018 uitverkochten. De ontdekkingsreis zet zich voort op de podia van de Nederlandse theaters. Nieuwe songs krijgen hun debuut, de band zoekt en vindt.Muziek uit vorige albums vinden hun plek in de setlijst, krijgen daardoor een andere kleur. Na een concert in Zürich schreef een journalist onder zijn lovende recensie : Man wird wiederkommen.

Onderdeel van:
Rode Loper Arrangement
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie