The Johnny Cash Roadshow

ma 14 mrt ’22 20:00 - 22:35
ma 14 mrt ’22
20:00 - 22:35
  • ma 14 mrt ’22
    20:00 - 22:35
    Pauze 21:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Op de tickets zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

The Johnny Cash Roadshow is dé Engelse tribute-act die zo authentiek klinkt dat zelfs de familieleden van de al enige tijd overleden Cash er zeer lovend over zijn. 

Is Johnny Cash still alive?
Hij komt ALIVE in Nijmegen! Na groot succes terug met een nieuwe show.
In de Johnny Cash Roadshow zien en horen we The Man in Black als in de originele Cash-show decennia geleden. Deze show geeft een authentiek beeld en wordt mede mogelijk gemaakt door de familie Cash.


Johnny Cash komt op een unieke manier tot leven in de Johnny Cash Roadshow. Clive John, die ook uiterlijk een grote gelijkenis toont met de countrylegende, is namelijk JOHNNY CASH. Hij lijkt op Cash en klinkt als Cash. Samen met June Carter Cash is het een authentiek gebeuren!


Naast boeiende anekdotes over zijn leven en muziekcarrière van Johnny Cash tussen 1950 tot 2002, komen in deze ode aan de countrylegende uiteraard alle bekende hits van The Man in Black voorbij. Van A Boy Named Sue en Hurt tot A Thing Called Love en Ring of Fire. Niet te missen voor fans en iedereen die meer wil weten van de singer-songwriter met die bijzondere, diepe stem.

Met een band met blazers en Clive John – winnaar van vele awards - wordt met een verbazingwekkende gelijkenis getoond hoe een echte Cash Show eruit zag. Niet voor niets komen in vele landen van Europa alle bezoekers onieuw naar het theater. Met beelden uit de tijd van Cash voel je jezelf terug in de vijftiger jaren.

Wegens de situatie rond het Covid-19 virus is deze show verplaatst naar 14 maart 2022. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Credits

 

Georganiseerd door Wigt International