za 4 apr ’20 20:15

Memphis Maniacs + Kamerata Zuid

Clashup!
4 apr ’20
20:15

De populaire mashup band Memphis Maniacs en het gerenommeerde strijkorkest Kamerata Zuid bundelen de krachten voor een ongekend en onorthodox project. Binnen deze verknipte muzikale liefdesaffaire laten zij de grenzen tussen genres verdampen door een kernfusie van klassiek en popmuziek in de breedste zin.

Geen zwierige begeleiding of aanvulling vanuit het orkest, maar een ware samensmelting van twee muzikale werelden waarin de rollen dikwijls worden omgedraaid zonder het magische evenwicht van elementen te verliezen.

Innovatieve frictie wordt niet geschuwd tijdens een revolutionaire show waar hits van Vivaldi, Mozart en consorten -de rocksterren van weleer- in de blender worden gegooid met pop, rock en dance van de afgelopen decennia.

De 20 muzikanten van Kamerata Zuid verstrengelen hun partijen met de 5 leden van de “Masters of the Mashup” en creëren een bezwerende symfonie waarbij liefhebbers van alle genres betoverd worden door een unieke muzikale symbiose.
Clashup! stond begin 2018 maar liefst twee avonden uitverkocht in Theaters Tilburg.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie