fotografie: Wouter Jansen en Ryer Boxem
za 26 okt ’19 20:15 - 21:45

Daniël Lohues & Holland Baroque

26 okt ’19
20:15 - 21:45
  • za 26 okt ’19
    20:15 - 21:45
    De Vereeniging Concertzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

In verband met de herbestrating van een gedeelte van het parkeerterrein bij De Vereeniging is de inrit (vanaf de Oranjesingel) naar het parkeerterrein afgesloten. Je kunt het parkeerterrein bereiken via de achterzijde (inrit Sloetsweg). Klik hier voor een situatieschets. Je kunt ook parkeren in de Keizer Karel parkeergarage.

Daniël Lohues en Holland Baroque komen samen in een programma waarin Johann Sebastian Bach een grote rol speelt. 

Daniël Lohues zwerft rond de Thomaskirche in Leipzig en graaft in zijn jeugd, waarin deze componist een belangrijke rol speelde. Hij laat zich inspireren door de verhalen over de oude meester en diens nalatenschap. Een avond vol levende barok en poëtische liederen van Lohues in een schitterende muzikale omlijsting van Holland Baroque.

vrijdag 20 september jl. waren Daniël en Holland Baroque te gast bij DWDD:

De bewerkingen van Holland Baroque laten horen dat er een tijdloze ruimte bestaat, waar rasmuzikanten zoals Lohues in ‘gesprek’ kunnen gaan met Bach of Händel, die al tweeënhalve eeuw dood zijn.

NRC (****)

Credits

werk van J.S. Bach en Daniel Lohues

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie