za 31 aug ’19 17:30 - 18:30
Sleutel van de schouwburg

Concert van Fay Claassen & Peter Beets

De 24 uur van Nijmegen
31 aug ’19
17:30 - 18:30
  • za 31 aug ’19
    17:30 - 18:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Optreden van Fay Claassen & Peter Beets.

Samen met pianist Peter beets en bassist zal ze tijdens de 24 uur van Nijmegen een spetterend concert geven. Wil je ook les krijgen van deze buitengewone zangeres?
Grijp je kans, op zaterdagmiddag geeft ze tevens een Masterclass.
 

Fay Claassen is bekend als de beste jazzzangeres van Nederland en behoort vocaal tot de Europese top. Wars van hokjesgeest en stijlbeperkingen, verruimt zij de laatste jaren haar muzikale horizon en overtuigt daarbij het publiek met verrassende eigen versies van bekende songs. Zij ontving een Edison, een "Gouden Plaat" en de prestigieuze "Chet Baker Award". 2018 was een mooi jaar voor Fay, ze wint wederom de Edison Jazz Vocaal nationaal en de Edison Jazzism Publieksprijs.

Peter Beets wordt wereldwijd gezien als een van de beste jazzpianisten aller tijden. Met zijn succesvolle optredens en geliefde bewerkingen van klassieke muziek heeft hij een vaste schare trouwe fans opgebouwd. In zijn prijzenkast staan onder meer een Edison (2010), de Prix Martial Solal (1998) en de Pall Mall Export Swing Award (1988). Beets levert ongekend goed ontvangen jazzalbums af, waaronder de meest recente ‘Beets meets Rosenberg, Tribute to Django Reinhardt’ en ‘Our Love Is Here to Stay, Gershwin reimagined’.

zing, speel, hoor, lach, proef, dans & bewonder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie