za 31 aug ’19 11:45 - 12:45
Sleutel van de schouwburg

The Voice of Nijmegen Kids | workshop door Pien van Gerven

De 24 uur van Nijmegen
31 aug ’19
11:45 - 12:45
  • za 31 aug ’19
    11:45 - 12:45
    Stadsschouwburg Theatercafé, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

De workshop The Voice Of Nijmegen Kids:
Zou jij graag op het podium staan maar kan je nog wel wat tips gebruiken? Of vind je het gewoon superleuk om te zingen? In deze workshop gaan we aan de slag met een leuke en bekende popsong én leer je hoe je een lied aan het publiek overbrengt.


Iedereen van 9 t/m 14 jaar, mét of zonder ervaring, is welkom.
De laatste tien minuten mogen ouders meekijken.

Pien van Gerven is geboren en getogen in Nijmegen. In juni 2012 studeert ze met een 9,5 (!) af aan het Conservatorium. Pien was te zien in 'The Sound of Music' van Joop van de Ende, in 'Grand Hotel' van het M-lab en in ‘Carmen’ van Opera Zuid. Agelopen seizoen schitterde ze is Vamos. Ze was op televisie te zien met een gastrol in 'Goede Tijden Slechte Tijden', als reporter in 'Life is Beautiful' en als soliste in het televisieprogramma 'Una Voce Particolare'. In 2015 stond ze op Broadway in de halve finale van de prestigieuze Lotte Lenya Competition van The Kurt Weill Foundation in New York.


Momenteel is Pien werkzaam als zangdocent op de Babette Labeij Music Academy. Zij werkte vanuit BLMA onder andere als vocal coach aan televisieprogramma's 'The Voice Kids', 'New Musicalstar' en 'Popster'.

zing, speel, hoor, lach, proef, dans & bewonder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie