za 31 aug ’19 17:00 - 18:00
Sleutel van de schouwburg

College-tour met mode-ontwerper Ronald van der Kemp over Sustainable Fashion

De 24 uur van Nijmegen
31 aug ’19
17:00 - 18:00
  • za 31 aug ’19
    17:00 - 18:00
    Stadsschouwburg Theatercafé, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

College-tour met mode-ontwerper Ronald van der Kemp over Sustainable Fashion. Ronald gaat met Petey Peters in gesprek over zijn carrière en sustainable fashion. Een mode-minnend mens mag dit niet missen!

Toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor studenten.

Na 25 jaar internationaal als ontwerper en creative director te hebben gewerkt in o.a. New York, Parijs en Milaan besloot Ronald van der Kemp vijf jaar geleden dat het roer om moest. Hij begon zijn label RVDK, dat staat voor glamoureuze en opwindende couture die volledig duurzaam wordt gemaakt in Nederland. RVDK is hier mee het eerste duurzame couture label ter wereld op de officiële couture kalender in Parijs. De kleding van zijn label wordt onder meer gedragen door Doutzen Kroes, Kate Moss, Celine Dion, Lady GaGa en Michelle Obama.

zing, speel, hoor, lach, proef, dans & bewonder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie