za 31 aug ’19 18:45 - 19:30
Sleutel van de schouwburg

Jazzconcert van Kika Sprangers en Michiel Braam

De 24 uur van Nijmegen
31 aug ’19
18:45 - 19:30
  • za 31 aug ’19
    18:45 - 19:30
    Stadsschouwburg Theatercafé, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Kika Sprangers

Deze jonge, veelbelovende saxofoniste raakt haar publiek met haar lyrische, melodieuze spel en karakteristieke geluid. Ze werd in 2018 verkozen tot Best New Jazz Artist.
Het Parool beoordeelde haar eerste EP met eigen composities met maar liefst vier van de vijf sterren en Sprangers werd omschreven als een persoonlijkheid met een volwassen geluid, flair en bevlogenheid. 


Kika zal tijdens De 24 uur van Nijmegen samen met pianist Michiel Braam een optreden verzorgen.

Michiel Braam

Pianist-componist Michiel Braam maakt al tijdens zijn conservatoriumstudie naam als een virtuoos pianist, bandleider en eigenzinnig componist. Zijn composities worden gekenmerkt door avontuurlijkheid en humor. In 1996 werd hem de prestigieuze Boy Edgar Prijs toegekend. Hij toerde met zijn trio de hele wereld over, van Japan tot aan New York om vervolgens weer in Nijmegen te landen.


Speciaal voor de 24 uur van Nijmegen formeert hij een gelegenheidsduo met saxofoniste Kika Sprangers. Samen zullen ze eigen composities, improvisaties en bekende jazzklassiekers ten gehore brengen. En wat dacht je van ‘al mot ik krupe’ in een geheel eigen jazzversie?

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie