zo 1 sep ’19 13:30
Sleutel van de schouwburg

Theatercollege Voorkom ruzie bij de kist door Prof. Mr. Dr. Bernard Schols

De 24 uur van Nijmegen
1 sep ’19
13:30
  • zo 1 sep ’19
    13:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Dit theatercollege is uitverkocht.

Prof. mr. dr. Bernard Schols (1963), exponent van de Nijmeegse vrolijke wetenschap (Radboud Universiteit), is een veelgevraagd spreker over de mystiek van het schenken en het erven, civiel en fiscaal, ofwel het erven zonder scherven. Schols is gepromoveerd (2007) op de 'sterren' van de executeur (-testamentair). In zijn vorig leven was hij notaris te Nijmegen (Hoge van Gerven) en rechter (-plv). Bij deze hoogleraar gaan dogmatiek en humor hand in hand. Mede van zijn hand verscheen het populaire boek 'Voorkom ruzie bij de kist'. Als deskundige beantwoordt hij vragen op het gebied van schenken en erven in het weekblad Elsevier.

Tijdens de 24 uur van Nijmegen geeft hij het theatercollege ‘Voorkom ruzie bij de kist’. Aansluitend staan in de foyer acht juristen klaar om met u te speed-daten.

Dit college wordt mede mogelijk gemaakt door Hoge van Gerven Notarissen.

zing, speel, hoor, lach, proef, dans & bewonder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie