© M. Consuelo Alcaida
zo 1 sep ’19 15:00 - 16:30
Sleutel van de schouwburg

Première van de documentaire van Stef Biemans

De 24 uur van Nijmegen
1 sep ’19
15:00 - 16:30
  • zo 1 sep ’19
    15:00 - 16:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Stef Biemans (Nijmegen, 1978) is presentator en documentairemaker.
Brieven aan Andalusië is een persoonlijke reisserie van Stef Biemans (Bekend van Metropolis, Americanos, Over de Rug van de Andes) die recentelijk met zijn familie naar Zuid-Spanje verhuisde vanwege de politieke onrust en protesten in Nicaragua, het land waar hij al vijftien jaar woonde. Om contact met de mensen uit zijn nieuwe omgeving te krijgen, stuurt hij brieven met vragen over het Andalusië van nu, van toen en van altijd.
Deze nieuwe VPRO-serie is een jaarverslag van deze correspondentie.

© M. Consuelo Alcaida

De première zal plaatsvinden tijdens de 24 uur van Nijmegen. VPRO Hoofdredacteur Stan van Engelen zal na de vertoning in gesprek gaan met Stef Biemans over de totstandkoming van Brieven aan Andalusië. Voor zijn documentaire Brieven uit Nicaragua ontving Stef meerdere prijzen waaronder de Beeld en Geluid Award en de Cinekid vakjuryprijs.

zing, speel, hoor, lach, proef, dans & bewonder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie