zo 1 sep ’19 19:30 - 20:30
Sleutel van de schouwburg

College-tour met akoestisch optreden van Navarone

De 24 uur van Nijmegen
1 sep ’19
19:30 - 20:30
  • zo 1 sep ’19
    19:30 - 20:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Deze Nijmeegse Rockband veroverde maar liefst de tweede plaats bij The Voice Of Holland. Maak kennis met zijn akoestische kwaliteiten tijdens een kort, maar krachtig optreden. In de collegetour worden díe vragen beantwoord die Nijmegen inbrengt.

Toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor studenten.

Stuur je vraag naar marketing@stadsschouwburgendevereeniging.nl 

Navarone is een Nederlandse rockband uit Nijmegen. Navarone is ontstaan als een muzikaal project tussen zanger Merijn van Haren en gitarist Kees Lewiszong. In de eerste jaren, toen nog onder de naam ‘Overthrow’, kregen zij de aandacht van de Golden Earring en mochten in een van de shows het voorprogramma verzorgen. Dit leidde tot nog meer optredens en tevens tot een nieuwe bandnaam. De frontman van de Golden Earring, Barry Hay, kwam met het idee om de band te hernoemen naar The Guns of Navarone, naar de gelijknamige film. Dat idee werd goed ontvangen en er werd besloten om verder te gaan onder de huidige naam ‘Navarone’.

zing, speel, hoor, lach, proef, dans & bewonder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie