zo 1 sep ’19 21:00 - 22:00
Sleutel van de schouwburg

College-tour met De Staat

De 24 uur van Nijmegen
1 sep ’19
21:00 - 22:00
  • zo 1 sep ’19
    21:00 - 22:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

De Staat sluit het weekend De 24 uur van Nijmegen af! Burgemeester Hubert Bruls kondigt deze heren aan. In een collegetour beantwoorden de mannen vragen.

Tijdens deze avond worden er vragen gesteld aan De Staat. Toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor studenten.

Ze gaan al tien jaar mee en weten al tien jaar te verrassen: de heren van De Staat. De band heeft een ijzersterke sound en live weten ze meer dan overtuigend te spelen. Ze deden al een Europese tour en speelden begin 2017 hun grootste Nederlandse clubshow in een uitverkochte AFAS Live. Blijven vernieuwen en jezelf opnieuw uitvinden is iets wat hoog in het vaandel staat. Zoals Torre al eens zei: "Ik zou het kut vinden als we over vijf jaar nog steeds hetzelfde doen." Dat ze dit live meenemen, werd al duidelijk toen Witch Doctor tot leven kwam. Het is uitkijken naar het werk dat volgt! 

De heren praten met Rutger Verhoeven over hun werk, carrière en de band met Nijmegen.

zing, speel, hoor, lach, proef, dans & bewonder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie