zo 1 sep ’19 10:40
Sleutel van de schouwburg

Passe-partout voor zondag (o.a. Navarone en De Staat)

De 24 uur van Nijmegen
1 sep ’19
10:40
  • zo 1 sep ’19
    10:40
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Met dit passe-partout kun je alle onderdelen bezoeken op zondag, m.u.v. het theatercollege van Bernard Schols en de workshops.

Klik op bovenstaande afbeelding om het programma te bekijken.

Meer informatie over programmaonderdelen? Voor elk programma is een voorstellingspagina. Hieronder een overzicht van de onderdelen in de theaterzaal:

Concert van operazangeres Deidre Angenent
Verhalen uit het Midden Oosten door Sinan Can
Première van de documentaire van Stef Biemans
Pass it on met Norman Bonink, drummer van BLØF
Collegetour en akoestisch optreden Navarone
Collegetour met De Staat
 

De 24 uur van Nijmegen 

Het hele weekend zijn er activiteiten op twee locaties in de schouwburg: de theaterzaal en in het Theatercafé. Voor iedere leeftijdscategorie en in elk genre is er iets te zien of te doen. Of je nu van Beethoven houdt, van BLØF, van dansen of van drummen, van toneel of van tekenen. Bekijk het volledige programma op deze pagina.

Sjanneke Boerland won dit jaar de Sleutel van de Schouwburg met haar idee voor een theaterprogramma van- voor- en door Nijmegenaren. Op 31 augustus en 1 september levert De 24 uur van Nijmegen misschien wel het meest veelzijdige programma van dit theaterseizoen op. Met lezingen, workshops, optredens en mini-colleges, met proeverijen en meer.

zing, speel, hoor, lach, proef, dans & bewonder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie