za 7 dec ’19 20:15 - 21:15
Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen:

Claron McFadden & Muziektheater Transparant

Muziek uit Nachtschade: Aubergine (concertante versie)
7 dec ’19
20:15 - 21:15
  • za 7 dec ’19
    20:15 - 21:15
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen: muziek uit Nachtschade: Aubergine.

Claron McFadden gaat op zoek naar de gemeenschappelijke wortels van onze diverse culturen aan de hand van de aubergine. Ondanks de enorme migratie die deze oeroude nachtschade-achtige doormaakte, wist de aubergine zich telkens aan te passen zonder haar eigenzinnige karakter te verliezen. McFadden legt deze route in omgekeerde richting af, terug naar de roots van de aubergine langs de Mediterranee.  In het concert 'Nachtschade: Aubergine' laten Claron en haar muzikale vrienden het publiek de rijke auberginekeuken ervaren in prachtige muziek met invloeden uit tal van culturen.

Onderdeel van:
025

McFadden zelf begint uiterst ingetogen … Het zijn reisliederen die ze ten gehore brengt, even schitterend als indrukwekkend. Haar muziekstijl houdt het midden tussen jazz en gospel, met een fantastische flirt met klassieke muziek en oosterse invoeden. …

Theaterkrant****

Credits

concept/zang Claron McFadden compositie Tuur Florizoone, Osama Abdulrasol, Yannick Peeters contrabas Yannick Peeters persuccie Sjahin During qanun i ud Osama Abdulrasol
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie