Fotografie: William Rutten - Beeld: Tan Nuyen

Afstoffen & warmer spelen

De Lama's
11 okt ’19
20:15
  • vr 11 okt ’19
    20:15 - 22:20
    De Vereeniging Concertzaal
    Pauze 21:05
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Na het grote succes in 2017 keren Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer terug op het grootste improvisatietoneel van Nederland onder leiding van Patrick Lodiers. 

Fotografie: William Rutten - Beeld: Tan Nuyen

Aangezien het alweer twee jaar geleden is dat de improvisatiemeesters dit grote toneel bespeelden, maken ze eerst een ieniemienie theatertour. Weer even alle spellen en improvisatie-skills afstoffen en warmer spelen voor de Ziggo Dome! Uiteraard op de plek waar het allemaal begonnen is. De heren staan slechts acht keer in het theater, so be there!

 

De Lama’s waren van 2004 tot en met 2008 te zien in negen televisiesiezoenen bij BNN. Het programma groeide uit tot één van de meest populaire programma’s van Nederland. Er werden meer dan 70 afleveringen gemaakt en tussen 2005 en 2008 hadden de mannen een succesvolle theatertournee. Het succes werd in 2006 bekroond met de Gouden Televizier-Ring. In de laatste seizoenen werd er in de regel gespeeld met de meest populaire bezetting: Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge. Patrick Lodiers is altijd de presentator en spelleider geweest van dit succesvolle format.

Met Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie