Freek De Jonge

De Suppoost
7 sep ’19
20:00

In de gedaante van een suppoost volgt u zijn avonturen als zaalwachter in het museum. Van voorvallen tijdens ontmoetingen met bezoekers tot invallen betreffende kunst- en vliegwerk.

Voor het eerst in jaren staat Freek weer helemaal alleen op het toneel met een nieuwe voorstelling boordevol verhalen. Als exposant in het Groninger Museum volgt het publiek zijn avonturen en belevenissen gedurende de tentoonstelling “Het Volle Leven”: Voorvallen tijdens ontmoetingen met bezoekers tot invallen betreffende kunst- en vliegwerk.

 

Tussen 14 september en 28 oktober 2018 exposeerden Hella en Freek de Jonge in het Groninger Museum met de tentoonstelling “Het Volle Leven” waarbij aan de hand van kostuums, keramieken, foto’s en filmbeelden hun jarenlange samenwerking in beeld werd gebracht. Beide exposanten waren dagelijks aanwezig met optredens en performances. De tentoonstelling werd bezocht door ruim 41.000 bezoekers. De Suppoost is een nieuwe solovoorstelling die voortkomt uit deze periode.

 

De laatste voorstellingen van Freek de Jonge behoren tot de beste die hij ooit maakte:

De Volkskrant (****) “Het Nederlandse cabaret kan nog niet zonder Freek de Jonge”

Trouw (*****) “Freek is en blijft de meester, fenomenaal”

De Standaard (*****) “De nieuwe voorstelling van Freek de Jonge behoort tot het beste wat hij ooit gemaakt heeft, en dus per definitie tot het beste wat het Nederlandse en Vlaamse cabaret de voorbije halve eeuw heeft voortgebracht”

Freek is en blijft de meester, fenomenaal

Onderdeel van:
Rode Loper Arrangement
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie