za 7 sep ’19 20:00

Freek De Jonge

De Canon
7 sep ’19
20:00
  • za 7 sep ’19
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Freek komt op 7 september naar de Stadsschouwburg in Nijmegen om zijn grootste verhalen te gaan spelen onder de titel De Canon.

Tijdens 'De Week van Freek' ter ere van het 100-jarig bestaan van de Haarlemse Schouwburg was een avond uitgetrokken voor de grote verhalen. In samenwerking met het Haarlems Dagblad is het publiek gevraagd een lievelingsverhaal uit het oeuvre van Freek te kiezen. Dit leverde een heuse top-tien op waaruit hij een keuze maakte.


De voorstelling was voor Freek een verrassend groot genoegen om te spelen en het publiek was laaiend enthousiast. Dit smaakte naar meer: En dus komt Freek op 7 september naar de Stadsschouwburg in Nijmegen om die grote verhalen te gaan spelen onder de titel De Canon.

Wie de definitie van canon leest begrijpt dat er geen passender titel voor dit programma te bedenken is. Alles wat u uw kinderen en kleinkinderen zou willen laten horen zit er in. Van hilarisch tot diep, van klassiek tot nieuw, van leerzaam tot opruiend. De Spin, het Kistje, De Morgenwijding en zo kunnen we nog wel uren doorgaan. Fris uw geheugen op en ervaar hoe actueel de verhalen nog zijn.

De Spin, het Kistje, De Morgenwijding en zo kunnen we nog wel uren doorgaan.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie