vr 20 sep ’19 20:00 - 21:35

Theo Maassen

Situatie Gewijzigd
20 sep ’19
20:00 - 21:35
  • vr 20 sep ’19
    20:00 - 21:35
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Denk je aan het downloaden van de Ticketmatic App als je naar de voorstelling gaat? De tickets voor deze voorstelling met scanbare toegangscodes worden zichtbaar vanaf 2 uur voor de voorstelling. E-mails die u ontvangt zijn NIET uw toegangsbewijs. Ook Wallet tickets zijn NIET geldig.

Heeft u, of iemand binnen uw gezelschap, geen smartphone? Vanaf 60 minuten voor aanvang kan de kaartkoper de kaarten op vertoon van zijn/haar legitimatiebewijs afhalen bij de kassa.

Waarom tickets op een andere manier?
Voor deze voorstelling verkopen wij in samenwerking met Ticketmatic en artiest extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dat betekent dat u na uw aankoop niet direct uw tickets ontvangt. Meer informatie leest u op stadsschouwburgendevereeniging.nl/apptickets

(Max. 4 kaarten per persoon. )

Theo Maassen is een witte, heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Dus moet hij sowieso zijn mond houden. Nu zijn andere mensen aan de beurt. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Theo vindt er nou eenmaal het zijne van. Dus doet hij wat hij niet laten kan: hij beklimt het podium en laat zijn gedachten de vrije loop.

Maar is dat wel zo’n goed idee in deze tijd? Is dat niet vragen om moeilijkheden? In zijn 10de solovoorstelling doet Maassen nog eenmaal zijn kant van het verhaal uit de doeken. Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Situatie gewijzigd is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht, maar op de keper beschouwd toch vooral een laatste stuiptrekking.

De voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie