vr 4 okt ’19 - za 5 okt ’19

Youp van 't Hek

Met de kennis van nu
4 okt ’19
-
5 okt ’19
 • vr 4 okt ’19
  20:00 - 21:40
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • za 5 okt ’19
  20:00 - 21:40
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Let op: voor deze voorstelling verkopen wij in samenwerking met Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dat betekent dat u na uw aankoop niet direct uw tickets ontvangt.
De scanbare toegangscode verschijnt pas twee uur voor aanvang op uw mobiele telefoon. Meer informatie leest u op
stadsschouwburgendevereeniging.nl/apptickets.
Heeft u, of iemand binnen uw gezelschap, geen smartphone? Vanaf 60 minuten voor aanvang kan de kaartkoper de kaarten op vertoon van zijn/haar legitimatiebewijs afhalen bij de kassa.

Max. 4 kaarten per persoon. LET OP: e-mails die u ontvangt zijn NIET uw toegangsbewijs. Ook Wallet tickets zijn NIET geldig.

‘Met de kennis van nu’ is één van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer.

Een 16-jarige scholier informeert bij Youp hoe hij cabaretier kan worden. De goede man heeft veertig jaar ervaring. Youp legt dat voorzichtig uit en blikt met de jongen terug op zijn eigen schuchtere begin. Allemaal met de kennis van nu. Maar het gaat ondertussen vooral over de cabaretier nu! Hij is vorig seizoen 65 geworden en daar maakt hij zich heel vrolijk over. Relativerend over de wereld en vooral over zichzelf. Want uiteindelijk is de beste spot toch zelfspot. En of er gelachen wordt? Wat denkt u zelf?

Want uiteindelijk is de beste spot toch zelfspot.

Credits

tekst & spel Youp van ’t Hek compositie Ton Scherpenzeel muziek Rens van der Zalm

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie