do 24 okt ’19 20:30 - 21:45

Guido Spek

Gelooft niet álles wat op internet staat
24 okt ’19
20:30 - 21:45
  • do 24 okt ’19
    20:30 - 21:45
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Spek zoekt tijdens zijn eerste programma naar mogelijke antwoorden op levensvragen. Kun je alles online opzoeken? En moet je dan alles geloven wat er online staat?

Want wat is het alternatief? Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen, om zijn bevindingen vervolgens nonchalant maar met mechanische precisie weer omver te kegelen.


Verwacht een scala aan sketches, excentrieke gedachte experimenten en laverende 'LaLaLand-achtige' liedjes tijdens de theatrale vuurdoop van deze geordende chaoot.
Guido Spek, deed nooit mee aan ‘Lingo’ en was niet te zien in ‘Flikken Maastricht’, ‘Soldaat van Oranje’ of ‘Verliefd op Cuba’. Wat hij wel allemaal gedaan heeft kunt u online opzoeken, maar of u alles moet geloven? Guido geeft antwoord in deze muzikale en ontregelende voorstelling.


De voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Credits

regie Wart Kamps

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie