za 2 nov ’19 20:00 - 21:50
Ton Kas grapt voor de sterke maag

Ton Kas

Best of....
2 nov ’19
20:00 - 21:50
  • za 2 nov ’19
    20:00 - 21:50
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

In de afgelopen jaren ontwikkelde deze fantastische moppentapper een vast credo: lachen tot u scheel ziet. Hij kan het alleen nog maar verbeteren… of verergeren zo u wilt.

Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show! Dat daar geen misverstand over ontstaat!

Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom!
Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen.


Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering!

En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!

M’n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog naar te zoeken...

Ton Kas grapt voor de sterke maag

*STRONG language* *politiek incorrect*
*hoogste grapdichtheid* *seksistisch*
*vrouwonvriendelijk* *sowieso onvriendelijk* *puur jatwerk*
*100% recyclebaar* *HUMOR*

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie