do 14 nov ’19 - za 16 nov ’19

Claudia de Breij

Oudejaarsconference 2019
14 nov ’19
-
16 nov ’19
 • do 14 nov ’19
  20:00 - 21:40
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • vr 15 nov ’19
  20:00 - 21:40
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • za 16 nov ’19
  20:00 - 21:40
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Let op: voor deze voorstelling verkopen wij in samenwerking met Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dat betekent dat u na uw aankoop niet direct uw tickets ontvangt.
De scanbare toegangscode verschijnt pas twee uur voor aanvang op uw mobiele telefoon. Meer informatie leest u op
stadsschouwburgendevereeniging.nl/apptickets

Heeft u, of iemand binnen uw gezelschap, geen smartphone? Vanaf 60 minuten voor aanvang kan de kaartkoper de kaarten op vertoon van zijn/haar legitimatiebewijs afhalen bij de kassa.

NB 16 november: verkeersdrukte vanwege Zevenheuvelennacht
Op zaterdag 16 november vindt de 7e Zevenheuvelennacht plaats. Om 19.00 uur start de wedstrijd vanaf de Groesbeekseweg. Vanwege de verwachte drukte zijn er diverse verkeersmaatregelen en raken de parkeergarages vol. We adviseren u om bijtijds van huis te vertrekken.

 

Een oudejaarsconference. Is dat nog wel van deze tijd? Claudia: “Hold my beer…” Heeft Wim Kan nooit opgeschreven hoe je oudejaarsvoorstelling maakt? Of staat er niet een handige tutorial op YouTube?Niet? Dan moet het toch weer allemaal van Claudia de Breij zelf komen. Zij neemt deze avond het jaar 2019 onder de loep.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie