za 25 apr ’20 - zo 26 apr ’20

Lenette van Dongen

Paradijskleier
25 apr ’20
-
26 apr ’20
 • za 25 apr ’20
  20:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • zo 26 apr ’20
  19:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Let op: In overleg met de producent is besloten om deze voorstelling samen te voegen met de voorstelling op 25 april. De voorstelling op 26 april 2020 gaat niet door. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Zit u tussen droom en werkelijkheid gevangen, uitgeput op de bank en weet u het ook allemaal effe niet meer? In ‘Paradijskleier’ fileert Lenette van Dongen op hilarische wijze uw dromen en laat u weer verliefd worden op uw eigen werkelijkheid.

De pers over Paradijskleier:
NRC ★★★★ "(...) Van Dongen is ook in dit programma weer een wonder van expressiviteit. Ze kan zaken die al honderd keer door andere cabaretiers zijn bespot, geheel nieuw leven inblazen. "
ALGEMEEN DAGBLAD ★★★★ ”Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen.” (...) Lenette van Dongen in deze vorm heeft ons nog veel te zeggen en laat ons vooral onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf."
THEATERKRANT
(...) "Geen schone schijn, maar echt geluk staat centraal in Paradijskleier, misschien wel de troostrijkste voorstelling uit haar oeuvre.
De voorstelling heeft het keurmerk 'keuze van de criticus' 'gekregen van de theaterkrant
 

Saai is het nieuwe spannend.

Onderdeel van:
Rode Loper Arrangement

Credits

teskt & spel Lenette van Dongen regie Titus Tiel Groenestege & Pieter Tiddens

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie