zo 29 sep ’19 14:15 - 15:00

De Familie Decibel 6+

Een voorstelling van Fay Lovsky en Micha Wertheim
29 sep ’19
14:15 - 15:00
  • zo 29 sep ’19
    14:15 - 15:00
    Stadsschouwburg toneel-op-toneel
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Deze voorstelling wordt verplaatst van De Vereeniging naar de Stadsschouwburg. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Iedereen kan muziek maken. Om dat te bewijzen kreeg Micha Wertheim opdracht van de educatieve dienst om Cello te leren spelen.  

Twee jaar lang kreeg hij de kans om op een speciaal voor deze voorstelling ter beschikking gestelde Stradivarius te oefenen op een hoogtepunt uit de cello muziek: De Stervende Zwaan van Camillie Saint Saens.

Prima plan zou je zeggen. Tot Micha met een bloedende hand en een levensgevaarlijke zaag het podium op komt en alles anders loopt dan gedacht….

De Familie Decibel is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek dat Micha schreef met illustraties van Cristina Garcia Martin. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie