© Hugo van Look

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (6+)

Try-out met Finn Poncin, Bente van den Brand e.a.
11 okt ’19
19:00

Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is het nu tijd voor de try-out: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’.

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.


Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. Dan barst de strijd los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?


‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’ is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom naar deze magische voorstelling in het theater. Wakkabakkaboe!


Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon.

 

De voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Credits

regie Jasper Verheugd illustratie Hugo van Look

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie