© Hugo van Look
vr 11 okt ’19 19:00 - 20:30

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (6+)

Try-out met Finn Poncin, Bente van den Brand e.a.
11 okt ’19
19:00 - 20:30
  • vr 11 okt ’19
    19:00 - 20:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is het nu tijd voor de try-out: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’. Dit nieuwe avontuur van Dolfje, vindt plaats tijdens de Nijmeegse Kinderboekenweek.

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.


Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. Dan barst de strijd los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?


‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’ is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom naar deze magische voorstelling in het theater. Wakkabakkaboe!


Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon. Na afloop van de voorstelling is er een meet en greet met de cast.

De voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Nijmeegse Kinderboekenweek 
Kinderboeken over voertuigen staan centraal in de Kinderboekenweek 2019, die loopt van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Anna Woltz. De makers van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2019 zijn astronaut André Kuipers en illustrator Natascha Stenvert.


Nijmegen doet natuurlijk ook mee met de Kinderboekenweek: door de hele stad zijn er activiteiten te vinden. Het complete programma staat binnenkort op: www.slan.nl

Credits

regie Jasper Verheugd illustratie Hugo van Look

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie