Kinderboekenweek

Voorleesontbijt (3+)
13 okt ’19
09:00

Op deze zondagochtend sluiten we de Nijmeegse Kinderboekenweek feestelijk af met een voorleesontbijt. Kom lekker ontbijten en neem je familie en vrienden mee!

Kinderboeken over voertuigen staan centraal in de Kinderboekenweek 2019, die loopt van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Anna Woltz. De makers van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2019 zijn astronaut André Kuipers en illustrator Natascha Stenvert.


Nijmegen doet natuurlijk ook mee met de Kinderboekenweek: door de hele stad zijn er activiteiten te vinden. Het programma is vanaf 1 september te vinden op www.slan.nl
Op zondag 13 oktober om 9.00 uur sluiten we de week feestelijk af met een voorleesontbijt in de Stadsschouwburg. Kom lekker ontbijten en neem je familie en vrienden mee!


De Nijmeegse Kinderboekenweek wordt georganiseerd door Stichting Literaire Activiteiten Nijmegen, (SLAN) Stadsschouwburg Nijmegen, Kinderboekwinkel Nijmegen, Dekker v.d. Vegt boekverkopers, de Bibliotheek Gelderland Zuid, Lindenberg huis voor de kunsten, De Nieuwe Oogst.

 

De voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie