zo 13 okt ’19 09:00 - 12:00

Kinderboekenweek

Voorleesontbijt (3+)
13 okt ’19
09:00 - 12:00
  • zo 13 okt ’19
    09:00 - 12:00
    Stadsschouwburg
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Op deze zondagochtend sluiten we de Nijmeegse Kinderboekenweek feestelijk af met een voorleesontbijt. Kom lekker ontbijten en neem je familie en vrienden mee!

Erik van Os speelt vieze liedjes uit zijn boek 'Haren vol banaan' en liedjes over dieren uit 'Diere-Liere-Liedjes'. Ook leest hij voor uit zijn prentenboeken 'Schatje en Scheetje', 'Kees van Dijk' en 'Bijzondere keus, meneer de reus'.

De voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.


Nijmeegse Kinderboekenweek
Kinderboeken over voertuigen staan centraal in de Kinderboekenweek 2019, die loopt van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Anna Woltz. De makers van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2019 zijn astronaut André Kuipers en illustrator Natascha Stenvert.


Nijmegen doet natuurlijk ook mee met de Kinderboekenweek: door de hele stad zijn er activiteiten te vinden. Het complete programma staat binnenkort op www.slan.nl

De Nijmeegse Kinderboekenweek wordt georganiseerd door Stichting Literaire Activiteiten Nijmegen, (SLAN) Stadsschouwburg Nijmegen, Kinderboekwinkel Nijmegen, Dekker v.d. Vegt boekverkopers, de Bibliotheek Gelderland Zuid, Lindenberg huis voor de kunsten, De Nieuwe Oogst.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie