Introdans

Grupo Sportivo (6+)
1 dec ’19
14:00

De bewegingen van sporters, vooral die van voetballers, hebben dikwijls veel weg van dans. Andersom laten choreografen zich vaak door sporters inspireren.
 

Als je een kaartje hebt voor de voorstelling, mag je voorafgaand ook deelnemen aan de speciale IntroDANSKLAS. Deelname is gratis, mét speciale ticket! Max. 30 deelnemers.

In de nieuwe familievoorstelling GRUPO SPORTIVO laat Introdans zien waar dat toe kan leiden: mooie, gekke, grappige, betoverende choreografieën, pakkend en aanstekelijk voor alle leeftijden.

 

Voetbal, turnen, acrobatiek, het komt allemaal aan bod in deze veelzijdige productie, met bijdragen van choreografen Daniel Ezralow, Conny Janssen, Fernando Melo, Jorge Pérez Martínez en Roberto Scafati.

 

De programmatitel GRUPO SPORTIVO is een knipoog naar Gruppo Sportivo, de Nederlandse popband die eind jaren zeventig grote successen vierde en momenteel een comeback beleeft.

Grupo Sportivo van Introdans is een energievolle familievoorstelling met wat magie, soms een grap en veel, heel veel sportieve energie en spierkracht.
Dans Magazine
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie