za 28 dec ’19 - zo 29 dec ’19

Theatergroep Kwatta

De Familie van Nielie in alle staten 6+
28 dec ’19
-
29 dec ’19
 • za 28 dec ’19
  19:00 - 20:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • zo 29 dec ’19
  14:00 - 15:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Kalkoenen, woestijnen, wolkenkrabbers filmsterren! Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. De familie van Nielie gaat naar Los Angeles, waar vader Theo is uitgenodigd voor Het Uitvinderscongres. Maar al op het vliegveld van New York raakt het gezin elkaar kwijt en zetten ze alles op alles om elkaar terug te vinden.

Ja wij gaan naar Amerika
daar is altijd wat te doen
het land dat altijd wakker is
want niemand wordt er moe


Wat volgt is een avontuur in het land van de hiphop, een roadtrip vol vreemde ontmoetingen met rare snuiters en een race tegen de klok.
Zal Theo op tijd komen om zijn Nanotronische Revolux op het congres te laten zien? Waarom is Saar zo lichtgeraakt? Gaat het Pam en Jonathan lukken iets te worden wat ze nog niet zijn? En kan je in je eentje de wereld verbeteren? Waarom mag Oma Amerika niet in? En kan iets dat verkeerd is, soms toch goed zijn?


De Familie van Nielie is een vierluik over een kersvers samengesteld gezin. Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie (vanaf 6 jaar) bomvol liedjes.

★★★★ Kidsweek
“Een bomvolle voorstelling die ook nog eens barst van de muziek. Je komt soms echt ogen te kort.”

Credits

Tekst Jibbe Willems Regie Josee Hussaarts Dramaturgie Cecile Brommer Spel o.a. Gustav Borreman, Enzo Coenen, Joost Dekker, Marieke van Leeuwen, Pleun de Roode, Lieneke Le Roux

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie