zo 12 jan ’20 13:30 - 16:00

André Kuipers en Sander Koenen

Space Academy live, een buitenaards avontuur! 8+
12 jan ’20
13:30 - 16:00
 • zo 12 jan ’20
  13:30 - 14:50
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • zo 12 jan ’20
  16:00 - 17:20
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt, maar zweeft in bollen om je heen...

Bij Space Academy live komt de wereld van de ruimtevaart écht tot leven. Met de mooiste videobeelden en live experimenten ben jij voor even astronaut. Je ontdekt hoe een raketlancering voelt. Hoe hoog je kunt springen op de maan. Hoe het is om de hele dag te zweven. En of dat hier op aarde ook kan.

Riemen vast en aftellen maar. Na de lancering reis je sneller dan het licht naar de verste uithoeken van het heelal. Langs sterren en planeten, nevels en kometen. Want in de ruimte valt waanzinnig veel te ontdekken. Onderweg duik je in de toekomst. Ga jij ooit wonen op Mars? Bestaat buitenaards leven? En hoe gaat het in de toekomst verder met onze eigen planeet, de aarde?

Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Aan het eind van de show beantwoordt Nederlands enige astronaut vragen van kinderen in het publiek.

Wil jij André Kuipers na afloop van de show persoonlijk ontmoeten en hem een vraag stellen? Doe dan mee met de Space Academy vragenactie en win een exclusieve meet & greet!

Iedereen met kaartjes voor de voorstelling Space Academy kan meedoen. Het theater helpt je met een invulformulier. Hierop kun jij je leukste, spannendste of slimste vraag over onze planeet aarde invullen. Uit alle inzendingen kiest het theater vijf winnaars die samen met hun gezelschap (broers, zussen, (groot)ouders, etc.) André Kuipers na afloop van de show persoonlijk kunnen ontmoeten. De kans dat je wint.... is dus best heel groot! Oh, en als je André dan toch ontmoet, kun je meteen even samen op de foto!

Alle ingestuurde vragen moeten gaan over onze planeet aarde (mensen, dieren, natuur, milieu, klimaat, de aarde in de ruimte, etc.). Jouw vraag maakt kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen met daarin 101 kindervragen aan André Kuipers – over planeet aarde. Dit is het vervolg op een boek dat ze eerder maakten: Heb je wifi in de ruimte? 101 kindervragen aan astronaut André Kuipers.

Je kunt je hier aanmelden voor de winactie. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie