© Annemieke van der Togt & Jack Waas
wo 22 jan ’20 19:00 - 20:15

Brugklas de Musical 9+

Niek Roozen, May Hollerman, Belle Zimmerman, Claire Veldkamp, Jary Sluijter e.a.
22 jan ’20
19:00 - 20:15
  • wo 22 jan ’20
    19:00 - 20:15
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

De populairste serie van de Nederlandse TV komt met een eigen musical! Het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken.

© Annemieke van der Togt & Jack Waas

 ‘Brugklas’, de populairste serie van de Nederlandse TV, komt naar het theater met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken in ‘Brugklas de Musical’. Kom je ook naar het theater?

‘Brugklas’ is bekend van NPO Zapp. In de musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe Brugklasser te zien.

Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? ‘Brugklas de Musical’ is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Deze voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Onderdeel van:
Studenten Last Minutes
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie