De Rovers 4+

Meneer Monster
22 feb ’20
14:00

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar.

De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

 

Na succesvoorstellingen als De Gruffalo, Over een Kleine Mol, de Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernufti-ge wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische we-reld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast ge-haald om een theaterbelevenis van formaat te maken.

 

De Rovers is een tekstloze voorstelling (language nog problem) boordevol livemuziek van Erik Hof-land (bekend van Fantastische Meneer Vos).

De Rovers is geregisseerd door de oorspronkelijke regisseur van de Australische 13 Story Treehou-se productie en is een samenwerking met NORPA Northern Rivers Performing Arts uit Lismo-re Australië.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

 

 

Over Meneer Monster
MENEER MONSTER is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toe-gankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.Als geen ander weet MENEER MONSTER internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeel-dingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Over een kleine mol’, ‘Fantasti-sche Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ (winnaar Zil-veren Krekel 2018 en ZAPP Theaterprijs).

 

De voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie